curs-consultant-nutritionist
ABC Fitness Moldova
Cursuri acreditate
27 ianuarie 2024

Prezentare generală

Prezentare generală

Consultant Nutriționist – Cod COR 226504 (curs autorizat de Asociația Română pentru Nutriție, Fitness și Sănătate).

Indiferent de orașul/țara în care locuiești, poți participa la cursuri noastre, acestea desfășurându-se prin videoconferință – în direct, toate cursurile fiind și înregistrate. Toate materialele se trimit în format electronic către cursanți. Prezența la curs făcându-se de asemenea printr-un catalog electronic.
*Grupa minimă pentru începerea cursului este de 5 cursanți.
** Locurile sunt limitate!

Acest curs poate fi accesat doar de către absolvenții de studii superioare finalizate cu licență.

În urma finalizării cursurilor se primesc 2 diplome:

– DIPLOMĂ CONSULTANT NUTRIȚIONIST – COD COR 226504 (după finalizarea modulului de 12 luni – 1500 ore și predarea proiectului).
– DIPLOMĂ FORMATOR – COD COR 242401 (după finalizarea cursului de 180 ore și predarea proiectului).

Absolventii vor fi specializati sa :

  • Ofere consiliere/consultanță nutrițională în vederea îmbunătățirii calității vieții persoanelor sănătoase (fără patologii specifice) în funcție de targetul acestora (de exemplu: scăderea sau creșterea greutății corporale într-un mod echilibrat prin meniuri personalizate în funcție de particularitățile fiziologice, de job, de activitatea fizică și intelectuală a clintului ș.a)
  • Alcătuiască diete/meniuri speciale pentru colectivități (grădinițe, after-school, lanțuri de restaurante și hoteliere ș.a)
  • Sfătuiască clienții pentru schimbarea stilului de viață și a obiceiurilor alimentare (ținând cont de țara în care locuiesc aceștia și de cultura lor)
  • Folosească și să-și sfatuiască clienții cu privire la metodele de gastrotehnie utilizate în prepararea meniurilor zilnice
  • Explice clienților săi într-un mod clar și argumentat diferențele între alimentele sănătoase și alimentele mai puțin sănătoase (alimente procesate exagerat, ce conțin coloranți, conservanți și E-uri), frecvența și efectele consumării lor.
  • Recomande suplimente naturiste, suplimente nutritive și alimentare
  • Efectueze măsurători corporale și să le monitorizeze permanent pentru urmărirea atingerii targetelor propuse. (targete realiste, obiective și sănătoase)

NOTĂ INFORMATIVĂ:

Acest curs nu este echivalat ca master sau rezidențiat!!!

Informații curs

  • Durată 1500 ore
  • Lecții