bogdan vasile

Bogdan Vasile

Bogdan Vasile este certificat în Nutriție Avansată în Sportul de Performanță Specializarea Fotbal la F.C. Barcelona Universitas, preparator fizic/sportiv și antrenor de natație, cu o experiență de 23 de ani în sportul comercial și sportul de performanță.

Începând cu August  2020 este acreditat profesional la WAGENINGEN UNIVERSITY AND RESEARCH pe NUTRITION AND CANCER și NUTRITION, HEART DISEASE AND DIABETES .

În Septembrie 2020, după 9 ani de studii și cercetări, a elaborat lucrarea  NECESARUL CALORIC ZILNIC – FORMULA VASILE BOGDAN (lucrare pentru care a obținut certificatul ORDA de drepturi de autor – copyright – NR. 4026/18.09.2020). Lucrarea conține 9 pagini de formule de calcul pentru stabilirea necesarului caloric zilnic elaborate în funcție de vârstă și activitate fizică.

În anul 2011 a înființat împreună cu soția sa ABC FITNESS SCHOOL – centru de formare profesională, fiind o școală ce oferă o plajă variată de cursuri acreditate din domenii precum fitness, wellness, spa, terapii complementare. În cadrul școlii este formator pentru cursurile de Tehnician Nutriționist, Instructor Fitness, Instructor de Aerobic-Fitness specializarea de Personal Trainer și Preparator fizic/sportiv.

Competente

Other Members