Theodora Mihaescu

Theodora Mihăescu

Numele meu este Theodora Mihăescu și sunt studentă la Facultatea de Medicină Generală în cadrul Universității de Medicină și Farmacie “Carol Davila”. De asemenea, sunt trainer în cadrul proiectului “Sănătate în Pași De Dans”, dansul fiind una dintre cele mai dragi activități pentru mine. În acest proiect ne ocupăm de pregătirea workshop-urilor pe diferite stiluri de dans (dans sportiv, dans popular, dans urban, dans contemporan, balet etc) pentru studenții UMFCD, dar și studenți de la alte facultăți, urmând ca banii strânși din taxa cursurilor să fie donați către o cauză umanitară aleasă de echipă. Totodată, sunt voluntar lector al Departamentului de Simulare Medicală din cadrul Centrului de inovație și e-Health UMFCD. Alături de ceilalți colegi ai mei din echipa CieH predau studenților mediciniști Tehnici Clinice de Bază și Suport Vital de Bază.

De mică am cochetat cu diferite sporturi, însă de aproximativ doi ani am început un nou capitol în viața mea către un stil de viață sănătos în adevăratul sens al cuvântului. Cu timpul, devenind o pasiune pentru mine, am luat decizia să trec de la nivelul de amator la nivelul profesionist. Am absolvit cursurile de instructor de fitness și de antrenor personal la ABC Fitness School și în prezent sunt și formator ABC la cursurile de anatomie, biomecanică și prim-ajutor.

Legat de caracterul meu, pot spune că sunt o persoană ambițioasă și perfecționistă, îmi place să lucrez atent până ajung la rezultatul dorit, însă nu îmi lipsește spontaneitatea, pe care o consider un condiment cheie în anumite situații. Mă adaptez ușor chiar și în cele mai neașteptate contexte, încerc constant să mă împing afară din zona mea de confort, pentru că eu cred că doar depășindu-ne limitele, setându-le din nou la o nouă înălțime, muncind ca să le putem depăși încă o dată și repetând procesul, putem spune că facem cu adevărat ceva în direcția evoluției. Desigur că este important să existe un echilibru, care, de altfel, ar trebui să fie prezent în orice aspect al vieții.

În ceea ce privește relațiile, atât cele personale cât și cele profesionale, mă caracterizează sinceritatea, dar și diplomația. Contează extrem de mult ceea ce spunem, dar și cum transmitem ceea ce ne dorim să comunicăm.

Conturi de social media:
Instagram: @theeamc
Facebook: Theodora Mihăescu

CompetenteOther Members