1. Plăți online cu cardul


La cererea dumneavoastră, se poate genera un link de plată prin intermediul căruia să achitați contravaloarea cursului cu cardul bancar.
Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastră, în condiții de siguranță deplină. Cardurile acceptate la plată sunt cele emise sub siglele VISA (Classic și Electron) și MASTERCARD (inclusiv Maestro, dacă au cod CVV2/CVC2).
Nu este perceput niciun comision suplimentar pentru tranzacții.
Procesarea datelor de card se face în mod exclusiv pe serverele PlatiOnline.
Siguranța informațiilor dvs. este garantată de faptul că PlatiOnline nu stochează datele confidențiale ale cardului dvs, ci le trimite criptat pe o conexiune securizată către banca procesatoare. În acest fel informațiile dvs. sunt în sigurantă.
Indiferent de valuta pe care o aveți în cont, tranzacțiile se fac în euro, la cursul de schimb al băncii dumneavoastră. Daca aveti cardul in alta valuta, banca dvs va face conversia.
Pentru plata cu cardul, tranzactia va aparea pe extrasul de cont cu numele abcfitness.

2. Transfer bancar în contul afișat

Pe pagina fiecărui curs în parte este afișat contul în care trebuie efectuată plata cursurilor.

3. Retragerea din contract

Dacă v-ați înscris la unul dintre cursurile noastre, vă puteți retrage din contract și primi înapoi integral contravaloarea primei rate doar în cazul în care cursul nu a început.
În cazul în care ați început un curs, fie că ați fost prezent sau nu, contravaloarea primei rate nu se returnează. Putem folosi această sumă doar pentru eventuala înscriere la un alt curs.