- 
		Module 31
- 
						Anatomia și fiziologia umanăCurs1.1
 - 
						Anatomia și fiziologia umanăCurs1.2
 - 
						Chimia alimentuluiCurs1.3
 - 
						Grupele alimentare. Siguranță alimentarăCurs1.4
 - 
						Matematica nutrițieiCurs1.5
 - 
						Remodelare corporala. Metode de evaluare. AnamnezăCurs1.6
 - 
						DetoxCurs1.7
 - 
						Hidratarea. Practică – elaborare proiect 1Curs1.8
 - 
						Metode de gastrotehnieCurs1.9
 - 
						Alimentația în colectivitățiCurs1.10
 - 
						Interpretare analize medicale – noțiuni generaleCurs1.11
 - 
						Tipuri de efort – oboseală – refacere – fitnessCurs1.12
 - 
						Psihonutriție. Diete moderneCurs1.13
 - 
						Întocmirea meniurilor. Tehnici de calcul. Elaborare proiect 2Curs1.14
 - 
						Alimentația sportivilor și suplimentele nutritiveCurs1.15
 - 
						Alimentația copiilor și a copiilor sportiviCurs1.16
 - 
						Alimentația femeii însărcinateCurs1.17
 - 
						Alimentația persoanelor vârstniceCurs1.18
 - 
						Alimentația femeii sănătoaseCurs1.19
 - 
						Elaborare proiect 3 –alcătuirea unui meniu pentru o săptămână, grupa mică grădinițăCurs1.20
 - 
						Organizarea cabinetului de nutriție. Noțiuni de legislație și administrare.Curs1.21
 - 
						Procesul de formare profesională a adulților. Branding personal.Curs1.22
 - 
						Originea bolilorCurs1.23
 - 
						Moștenirea genetică. EpigeneticăCurs1.24
 - 
						Carențele nutriționaleCurs1.25
 - 
						Interpretare analize medicale – specifice patologiilorCurs1.26
 - 
						Nutriția și bolile cardiovasculareCurs1.27
 - 
						Nutriția și diabetulCurs1.28
 - 
						Nutriția și cancerulCurs1.29
 - 
						Alergii și intoleranțeCurs1.30
 - 
						Elaborare proiect 4 – practicăCurs1.31
 
 - 
						
 
				This content is protected, please login and enroll course to view this content!			
		
	
		