-
Module 31
-
Anatomia și fiziologia umanăCurs1.1
-
Anatomia și fiziologia umanăCurs1.2
-
Chimia alimentuluiCurs1.3
-
Grupele alimentare. Siguranță alimentarăCurs1.4
-
Matematica nutrițieiCurs1.5
-
Remodelare corporala. Metode de evaluare. AnamnezăCurs1.6
-
DetoxCurs1.7
-
Hidratarea. Practică – elaborare proiect 1Curs1.8
-
Metode de gastrotehnieCurs1.9
-
Alimentația în colectivitățiCurs1.10
-
Interpretare analize medicale – noțiuni generaleCurs1.11
-
Tipuri de efort – oboseală – refacere – fitnessCurs1.12
-
Psihonutriție. Diete moderneCurs1.13
-
Întocmirea meniurilor. Tehnici de calcul. Elaborare proiect 2Curs1.14
-
Alimentația sportivilor și suplimentele nutritiveCurs1.15
-
Alimentația copiilor și a copiilor sportiviCurs1.16
-
Alimentația femeii însărcinateCurs1.17
-
Alimentația persoanelor vârstniceCurs1.18
-
Alimentația femeii sănătoaseCurs1.19
-
Elaborare proiect 3 –alcătuirea unui meniu pentru o săptămână, grupa mică grădinițăCurs1.20
-
Organizarea cabinetului de nutriție. Noțiuni de legislație și administrare.Curs1.21
-
Procesul de formare profesională a adulților. Branding personal.Curs1.22
-
Originea bolilorCurs1.23
-
Moștenirea genetică. EpigeneticăCurs1.24
-
Carențele nutriționaleCurs1.25
-
Interpretare analize medicale – specifice patologiilorCurs1.26
-
Nutriția și bolile cardiovasculareCurs1.27
-
Nutriția și diabetulCurs1.28
-
Nutriția și cancerulCurs1.29
-
Alergii și intoleranțeCurs1.30
-
Elaborare proiect 4 – practicăCurs1.31
-
This content is protected, please login and enroll course to view this content!
