Prezentare generală
În urma finalizării cursurilor se primesc 2 diplome:
– DIPLOMĂ NUTRIȚIE APLICATĂ ÎN REMODELAREA CORPORALĂ (după finalizarea primului modul de 7 luni – 1080 ore și predarea proiectului).
– DIPLOMĂ INSTRUCTOR/ PREPARATOR FORMARE – COD COR 333309 (Doar cursantii care au diploma de bacalaureat și după finalizarea cursului de 60 ore și predarea proiectului).
Indiferent de orașul/țara în care locuiești, poți participa la cursuri noastre, acestea desfășurându-se prin videoconferință – în direct, toate cursurile fiind și înregistrate. Toate materialele se trimit în format electronic către cursanți.
Prezența la curs făcându-se de asemenea printr-un catalog electronic.
*Grupa minimă pentru începerea cursului este de 5 cursanți.
** Locurile sunt limitate!
Acest curs poate fi accesat doar de către absolvenții de studii liceale, cu sau fără diplomă de bacalaureat.
Informații curs
- Durată 1080 ore
- Lecții 12
- Teste interne 0
- Acces la materiale permanent
- Limba Română
- Nivel Studii liceale
Documente înscriere
DOCUMENTE ÎNSCRIERE
- Copie buletin de identitate
- Copie certificat de naştere
- Copie certificat de căsătorie – în cazul schimbării numelui
- Copie diplomă de studii (minim certificat de absolvire liceu)
- Copie chitanţă/ op reprezentând rata I – 200 euro
(IBAN: RO59 RZBR 0000 0600 2230 0116 deschis la Raiffeisen Bank; ABC PROFESSIONAL SCHOOL – CUI 43463424, Cod Swift : RZBRROBU)
Plata se poate face si prin card bancar – vă rugăm să ne contactați pentru a primi un link de plată
- Cerere de înscriere
- Contract de formare profesională
*Documentele se trimit scanate pe e-mail office@abcfitness.md iar cursantul își asumă toată responsabilitatea pentru conformitatea și autenticitatea acestora.
Taxă școlarizare
Plan de curs
-
Module Curs
Cursul se desfășoară pe parcursul a 7 luni, 12 module, 1080 ore (seminarii, studii de caz individuale și în echipă), în format online utilizând platforma zoom meeting, 2 sâmbete pe lună, în intervalul orar 10.00 – 14.00/16.00 (programul desfășurător fiind pus la dispoziția studenților înainte de începerea primului modul).
- Anatomia şi Fiziologia umană
- Anatomia şi Fiziologia umană
- Chimia alimentului
- Grupele alimentare. Siguranța alimentară
- Matematica nutriției
- Remodelare corporală. Metode de evaluare. Anamneză
- Detox
- Hidratarea. Practică – elaborare proiect 1
- Metode de gastrotehnie
- Alimentația în colectivități
- Interpretare analize medicale – noțiuni generale
- Tipuri de efort – oboseală – refacere – fitness
Instructor
Detalii Examen
Planificare 2024
PLANIFICARE 2022