Cursuri acreditate

Cursurile puse la dispoziție de ABC Fitness Moldova sunt autorizate / acreditate.

Suport curs

Manualele de curs pot fi obținute în format digital.

Cursuri online

Cursurile susținute în Republica Moldova se efectuează online.

ABC Fitness School Moldova

ABC Fitness School Moldova

ABC FITNESS SCHOOL  este o instituţie de drept privat ce are ca principală activitate formarea profesională în domeniul fitness-wellness. ABC FITNESS SCHOOL MOLDOVA este filiala școlii ABC FITNESS ROMÂNIA. Sediul principal a școlii este la București. Școala a fost fondată în anul 2011, filiala din Chișinău a fost deschisă în anul 2015.

Toate cursurile de formare profesională susţinute în cadrul Şcolii ABC FITNESS sunt acreditate Comisia de Autorizare a Furnizorilor de Formare Profesională a Adulților a Municipiului București  şi îşi desfăşoară cursurile în funcţie de tipul programului de formare:

Calificare – Iniţiere – Specializare – Perfecţionare.

Diplomele obţinute de către cursanţi (după finalizarea programului de formare şi absolvirea celor 2 examene – teoretic şi practic) sunt acreditate şi recunoscute de Ministerul Muncii și Protecției Sociale si Ministerul Educației.
Diplomele sunt recunoscute în Uniunea Europeană şi în zeci de state care au semnat Convenţia de la Haga.

Suntem firma care a elaborat analiza ocupaţională, standardul ocupaţional şi calificarea pentru meseria de instructor aerobic-fitness, meserie ce a fost introdusă în COR de către colaboratorii directorului nostru, Vasile Georgiana Ștefania, de la Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport din cadrul Universităţii Ecologice din Bucureşti.

Acreditare

Avem acreditări internaționale care autentifică faptul că programele noastre sunt bazate pe știință mereu actualizată și au fost evaluate de o organizație de acreditare terță.

Traineri

Fiecare program de curs este dezvoltat de profesioniști de încredere, cu experiență vastă în domeniu pentru a asigura cea mai precisă și actualizată informație disponibilă.

Program

Cursurile noastre sunt destinate pentru a se potrivi programului tău zilnic, de aceea lecțiile se fac în zilele de weekend la cursurile cu prezență fizică și în ritm propriu la cursurile online.

Formatori

Formatori
anastasia valac

Anastasia Valac

vornicescu marius

Vornicescu Marius

Rep. Moldova - Online
ivanov felix

Ivanov Felix

ROMÂNIA - REP. MOLDOVA ONLINE
chef cezar munteanu

Cezar Munteanu

ROMÂNIA - REP. MOLDOVA ONLINE
mihai pavel

Mihai Pavel

ROMÂNIA - REP. MOLDOVA ONLINE
iuliana moga

Iuliana Moga

ROMÂNIA - REP. MOLDOVA ONLINE
cozma ioana irma

Cozma Ioana Irma

ROMÂNIA - REP. MOLDOVA ONLINE
Cristian Ungureanu

Cristian Ungureanu

ROMÂNIA - REP. MOLDOVA ONLINE

Ce spun absolvenții noștri

Ce spun absolvenții noștri
Chiar daca esti medic sau ai tangență cu domeniul medicinii aici studiezi detalii la care nu ai fost focusat in timpul facultății. Este un curs pentru specialisti cu traineri profesionisti care te indragostesc de profesia de tehnician nutritionist! Cursul mi-a oferit posibilitatea sa muncesc, eu fiind medic și in același timp să studiez in weekend nutriție astfel implininidu-mi visul și completându-mi cunoștințele.

Elena Stadnic

Rep. Moldova