-
Module Curs 12
Cursul se desfășoară pe parcursul a 7 luni, 12 module, 1080 ore (seminarii, studii de caz individuale și în echipă), în format online utilizând platforma zoom meeting, 2 sâmbete pe lună, în intervalul orar 10.00 – 14.00/16.00 (programul desfășurător fiind pus la dispoziția studenților înainte de începerea primului modul).
-
Anatomia şi Fiziologia umanăCurs1.1
-
Anatomia şi Fiziologia umanăCurs1.2
-
Chimia alimentuluiCurs1.3
-
Grupele alimentare. Siguranța alimentarăCurs1.4
-
Matematica nutrițieiCurs1.5
-
Remodelare corporală. Metode de evaluare. AnamnezăCurs1.6
-
DetoxCurs1.7
-
Hidratarea. Practică – elaborare proiect 1Curs1.8
-
Metode de gastrotehnieCurs1.9
-
Alimentația în colectivitățiCurs1.10
-
Interpretare analize medicale – noțiuni generaleCurs1.11
-
Tipuri de efort – oboseală – refacere – fitnessCurs1.12
-
This content is protected, please login and enroll course to view this content!
