- 
		Module Curs 12Cursul se desfășoară pe parcursul a 7 luni, 12 module, 1080 ore (seminarii, studii de caz individuale și în echipă), în format online utilizând platforma zoom meeting, 2 sâmbete pe lună, în intervalul orar 10.00 – 14.00/16.00 (programul desfășurător fiind pus la dispoziția studenților înainte de începerea primului modul). - 
						Anatomia şi Fiziologia umanăCurs1.1
- 
						Anatomia şi Fiziologia umanăCurs1.2
- 
						Chimia alimentuluiCurs1.3
- 
						Grupele alimentare. Siguranța alimentarăCurs1.4
- 
						Matematica nutrițieiCurs1.5
- 
						Remodelare corporală. Metode de evaluare. AnamnezăCurs1.6
- 
						DetoxCurs1.7
- 
						Hidratarea. Practică – elaborare proiect 1Curs1.8
- 
						Metode de gastrotehnieCurs1.9
- 
						Alimentația în colectivitățiCurs1.10
- 
						Interpretare analize medicale – noțiuni generaleCurs1.11
- 
						Tipuri de efort – oboseală – refacere – fitnessCurs1.12
 
- 
						
				This content is protected, please login and enroll course to view this content!			
		
	
		