fbpx

Istoria ABC Fitness School Moldova

ABC Fitness School Moldova a fost creată din dorința de a forma specialiști buni în domeniul fitnessului și nutriției în Republica Moldova și a promova deprinderile sănătoase prin educație continuă. Cei doi fondatori ai școlii, Elena Ozun și Bogdan Vasile au puz bazele acestei școli pentru ca amatorii și profesioniștii din domeniul fitness și wellness să își poată dezvolta și perfecționa abilitățile create din pasiune.

Misiunea noastră

Misiunea noastră este să dezvoltăm cultul fitnessului și alimentației sănătoase în Republica Moldova prin programe educative de calitate și să formăm profesioniști în acest domeniu pentru a îmbunătăți calitatea vieții populației Republicii Moldova și de peste hotare.

Valorile Noastre

Meriți o carieră care te face emoționat să te ridici din pat în fiecare dimineață. Dar dacă situația ta actuală nu te motivează atât cât ai fi sperat, te invităm să ai încredere în valorile noastre.

TRAINERI

Fiecare program de curs este dezvoltat de profesioniști de încredere, cu experiență vastă în domeniu pentru a asigura cea mai precisă și actualizată informație disponibilă.

PROGRAM

Cursurile noastre sunt destinate pentru a se potrivi programului tău zilnic, de aceea lecțiile se fac în zilele de weekend. 

INVESTIȚIE

Cursurile noastre costă semnificativ mai puțin decât programele de licență, deci sunt programe accesibile cu un risc financiar minim, iar posibilitatea de achitare în rate este încă un bonus pe care vi-l oferim.

ACREDITARE

Avem acreditări internaționale care autentifică faptul că programele noastre sunt bazate pe știință mereu actualizată și au fost evaluate de o organizație de acreditare terță

CERTIFICATE

Fiecare absolvent al cursurilor noastre va primi certificare acreditată de MINISTERUL MUNCII ȘI JUSTIȚIEI SOCIALE ȘI MINISTERUL EDUCAȚIEI NAȚIONALE care permit desfășurarea activității profesionale în peste 200 de țări. 

CURSURI

Oferim educație continuă prin organizarea cursurilor avansate, a evenimentelor mari cu invitați internaționali speciali pentru a ridica nivelul de cunoștințe a specialiștilor din țară

Echipa Noastră

Toți cei de la ABC Fitness sunt dedicați, motivați și calificați să răspundă la orice întrebare care poate apărea în timpul călătoriei dvs. către a deveni un profesionist în sănătate, fitness sau nutriție. Echipa noastră este resursa perfectă pentru a vă orienta pe calea potrivită spre carieră. Am făcut din aceasta o misiune de viață pentru a-i ajuta pe ceilalți să facă alegeri potrivite pentru o viață mai sănătoasă și mai lungă.

Elena Ozun

Co- fondator/ Director/ Trainer

Nutriționist cu specializare în nutriția pre și postnatală; Specialist în nutriția avansată și dezvoltarea creierului la copii; Instructor de aerobic-fitness și personal trainer; specialist în fitnessul pre si postnatal.

Bogdan Vasile

Co-fondator/ Trainer

Specialist în nutriție avansată în sportul de performanță; preparator fizic/sportiv.

Andrei Petrov

Trainer

Medic licențiat în cadrul Universității de Stat de Medicină şi Farmacie “Nicolae Testemiţanu”; Studii Postuniversitare (rezidentiat) în Specialitatea Anestezie și Terapie Intensivă; Fitness- Director în cadrul Energy fitness; Personal Trainer; Specializare în Antrenamentul Funcțional și Crossfit.

Anastasia Valac

Trainer

Medic licențiat în cadrul Universității de Stat de Medicină şi Farmacie “Nicolae Testemiţanu”; Nutriționist acreditat; Membrul asociației internaționale Te Nutrition Society; Experiență în domeniul fitness-ului și nutriției de peste 10 ani; autor de cursuri și programe educative în nutriție.

Cezara Dilevschi

Trainer

Psihoterapeut cu specializare în psihosomatica; hipnoza Eriksoniană (Milton Erickson) ; programarea Neuro Lingvistică; psihoterapie Cognitiv Comportamentală și psihoterapie de familie și de cuplu. A publicat 3 lucrări științifice la tema “Violența în familie”

Irina Pînzaru

Trainer

Instructor acreditat în Functional Training, Functional Step, Body in Action cu perfecționări în Fat Burn Intervals (using TRX), EFA (European Fitness Association) și aerobic. Elev Nike TRAINING Club.

Adela Răzmerița

Trainer

Instructor aerobic – fitness; Instructor functional training; Tehnician- nutriționist/

Maria Cioca

Trainer

Campioana Moldovei la dansul de gala din categoria „OPEN” din 2009; Masteranda la USEFS, Facultate: Tehnologie și Management în Fitness; Instructor certificat in Step coregrafic and Aerobics; Certificat de curs Step and Dance Methodology level Advanced by Luciano Mottola; Membru al diferitelor convenții internaționale și workshopuri cu privire la fitness, precum și a concursurilor internaționale de dansuri de gala.

Cum au beneficiat absolvenții noștri:

Fie că doriți să începeți propria afacere, să activați într-o companie wellness sau să învățați pur și simplu cum să deveniți mai sănătoși, ABC fitness oferă o varietate de beneficii, inclusiv resurse profesionale și asistență nelimitată pentru studenți. Vezi poveștile de succes ale absolvenților noștri!

Absolvenții

Noștri

Ce spun absolvenții noștri?

Certificările de la ABC FITNESS

Diplomele obţinute de către cursanţi (după finalizarea programului de formare şi absolvirea celor 2 examene – teoretic şi practic) sunt acreditate şi recunoscute de MECTS – Ministerul Educaţiei Cercetării Tineretului şi Sportului şi MMFPS – Ministerul Muncii, Familiei şi Protecţiei Sociale. Diplomele sunt recunoscute în Uniunea Europeană şi în zeci de state care au semnat Convenţia de la Haga (vezi aici toate statele în care sunt recunoscute diplomele). Recunoașterea certificărilor ABC fitness se extind departe și din punct de vedere educațional și financiar. După finalizare, potențialul DVS de câștig devine nesfârșit, oferindu-vă posibilitatea de a vă controla veniturile și de a obține un profit care reflectă direct munca grea!

Contactează-ne

060 921 321

E-MAIL

abcfitnessmoldova@gmail.com

ADRESA

Str. 31 august 129