fbpx

Certificările de la ABC FITNESS

Diplomele obţinute de către cursanţi (după finalizarea programului de formare şi absolvirea celor 2 examene – teoretic şi practic) sunt acreditate şi recunoscute de MECTS – Ministerul Educaţiei Cercetării Tineretului şi Sportului şi MMFPS – Ministerul Muncii, Familiei şi Protecţiei Sociale. Diplomele sunt recunoscute în Uniunea Europeană şi în zeci de state care au semnat Convenţia de la Haga (vezi aici toate statele în care sunt recunoscute diplomele). Recunoașterea certificărilor ABC fitness se extind departe și din punct de vedere educațional și financiar. După finalizare, potențialul DVS de câștig devine nesfârșit, oferindu-vă posibilitatea de a vă controla veniturile și de a obține un profit care reflectă direct munca grea!

Nu Rata Cursurile Urmatoare

Îți oferim cele mai bune cursuri de formare profesională în domeniul sănătății cu acreditare internațională.

Curs Instructor de Fitness

Cursul de formare profesională Instructor Fitness îți oferă pregătire completă în fitness-ul comercial, de la elementele de bază la secrete și tendințe actuale. Dupa terminarea cursului, vei putea antrena orice persoană, indiferent de obiectiv, incluzând aici antrenamentele unu la unu sau antrenamentele de grup.

Curs Instructor Aerobic – Fitness

La finalul cursului vei putea susține următoarele clase: Funcțional training, Circuit, Interval, Step coregrafic, Step funcțional, Fitball, Combat și multe altele.

Curs Tehnician – Nutriționist

Învață știința și cum să o aplici cu clienții pentru a deveni un profesionist în nutriție încrezător și de succes.

Ce spun absolvenții noștri?

Contactează-ne

060 921 321

E-MAIL

abcfitnessmoldova@gmail.com

ADRESA

Str. 31 august 129