str. 31 August 129, Chisinau    / +373 60 921 321 / 060111886    / 10:00 - 20:00
curs personal trainer hd

Personal Trainer (Nivel 2)

Cursul de Personal Trainer (Nivel 2) perfectioneaza instructorii de fitness si ii invata sa elaboreze programe personalizate pentru diverse categorii de persoane ținând cont de antrenamente, dar și alimentație.

Dupa finalizarea cursului vei putea pregati sportivii de performanta pentru concursuri si campionate pentru a deveni mai rapizi, mai puternici si a-si atinge potentialul maxim, vei oferi clientilor tai rezultate sigure si de lungă durată.

Procesul de specializare pentru meseria de PERSONAL TRAINER cuprinde urmatoarele materii:

 • Comunicare
 •  Managementul activităţii de antrenor personal
 •  Factorii care influenţează stabilirea antrenamentului
 •  Evaluarea condiţiei fizice – starea de fitness
 •  Programe de antrenament si alimentatie
 •  Remodelare corporală folosind diferite accesorii fitness
 •  Fiziologie
 •  Psihologie

Inscrierile la curs se incheie cu 10 zile inainte de deschidere.

Pentru a va rezerva un loc la curs, trebuie sa veniti la sediul nostru cu pachetul de acte si prima rata de plata pentru a semna contractul de formare profesionala. Actele vor fi prezentate in cate 2 copii fiecare, si anume:

 • Copie simpla BI/CI
 • Copie simpla certificat de nastere
 • Copie simpla certificat de casatorie – daca este cazul
 • Copie diploma de studii/ adeverinta (minim diploma de 12 clase)
 • Adeverinta medicala – clinic sanatos

Taxa de participare nu este returnabila, exceptie facand cazurile de boala. In aceste cazuri solicitam un certificat medical eliberat de un medic competent. Ultima zi in care participarea poate fi anulata in caz de boala este cu 14 zile inainte de inceperea cursului. Dupa acest termen, taxa de participare este nereturnabila.

In cazul aparitiei unei boli sau afectiuni pe parcursul cursului sau pana la inceperea cursului, taxa nu va va fi returnata dar vi se va oferi posibilitatea de a participa la un alt curs dupa cum urmeaza: in cazul unei afectiuni va vom putea reprograma la un alt curs/ eveniment intr-o perioada de maxim 6 luni; in cazul sarcinii va vom putea reprograma la un alt curs/ eveniment intr-o perioada de maximum un an si jumatate. In acest caz solicitam un certificat medical eliberat de un medic competent care sa ateste situatia medicala.

Ne rezervam dreptul de a schimba continutul, orele, datele, locatia si profesorii acestui curs.

Va rugam sa respectati regulile si regulamentul pe parcursul intregii durate a cursului.

Examenul final se va sustine la Bucuresti.

La examenul final vor lua parte doar cursantii care au respectat termenii contractului de formare profesionala, examen ce se va susţine in prezenta comisiei de evaluare din partea ANC (Autoritatea Natională pentru Calificari) – fost CNFPA (Consiliul National de Formare Profesionala a Adultilor).

Atat examenul teoretic, cat si cel practic se va sustine in aceeasi zi. Data examenului va fi adusa la cunostinta cursantilor cu minim 2 saptamani inainte.

Diploma acreditata de Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale si de Ministerul Educatiei Cercetarii Tineretului si Sportului.
Diploma recunoscuta atat pe plan national cat si in statele membre ale U.E (si in alte state care au semnat Conventia de la Haga).

Pentru a veni in sprijinul cetatenilor romani, incepand cu data de 16 martie 2001, Romania a aderat la Conventia de la Haga cu privire la suprimarea cerintei supralegalizarii actelor oficiale straine, adoptata la Haga, la 05 octombrie 1961.

 

TARILE ÎN CARE ESTE RECUNOSCUTA CERTIFICAREA NOASTRA

 

Prin prisma afilierii Scolii ABC fitness School Moldova la cea mai mare asociație de fitness din Europa, Europe Active, cu sediul la Bruxelles (http://www.europeactive.eu) de care apartine sistemul de standard bine cunoscut la nivel European, EREPS si REPS ( in UK) http://www.ereps.eu.com , veti beneficia de prezenta pe site-ul EREPS a profilului dvs, contra unei taxe modice de 30 EUR, taxa la jumatate de pret fata de taxa pe care o platesc toti instructorii pe acest site in mod general. Aceasta taxa este obligatorie si trebuie achitata doar la examenul cu Comisia de la Minister.

Pretul cursului: 229 EUR

Metode de plata acceptate:
Cash, direct la sediu
Transfer bancar

Se accepta si plata in rate, astfel:

Rata 1: 129 EUR – Cand va inregistrati pentru curs

Rata 2: 100 EUR -De achitat cu minim doua saptamani inainte de examen

Taxa apostila: 25 EUR – Se achita la examenul final

Deschidere 01 martie 2019 – Examen final 10 martie 2019

Share on FacebookPin on PinterestTweet about this on TwitterShare on Google+Share on Tumblr
 • autorizatia3_big