060 921 321

Curs Functional Step

Acest curs, dezvoltat de Giorgio Radici, se bazează pe principiile de bază ale antrenamentului funcțional, oferă un proces de antrenament eficient și progresiv, precum și o încărcare incredibilă de energie pozitivă!   

Scopul cursului este de a deveni un instrument practic cu ajutorul căruia poți răspunde mai eficient la așteptările și solicitările clienților tăi - atât începători din lumea fitnessului, cât și sportivi pregătiți. Acest curs va fi util și pentru antrenori instruiți și în curs de dezvoltare profesională.   În procesul de învățare, studenții vor învăța cum să creeze scheme de antrenament pentru antrenament care sunt utile pentru îmbunătățirea abilităților fizice, instruire avansată și dezvoltarea percepției creative. Poate fi utilizat cu ușurință în orice tip de clasă pentru a organiza un antrenament în conformitate cu ritmul muzical ales, folosind platforma step și exercițiile funcționale cu propria greutate.

Până la expirarea ofertei a mai rămas:

0
Day
0
Hour
0
Minute
0
Second

27-28-29 martie

3-4-5 aprilie

Durata:

6 zile, 6 ore/zi

Data examenului:

11 aprilie

Data masterclass-ului cu Giorgio Radici: 12 aprilie

Programul cursului


Antrenamentul funcțional. Conceptul, obiectivele, tipurile de antrenament funcțional.

Calitățile fizice ale unei persoane dezvoltate prin antrenament funcțional.

Puncte importante de predare: organizarea și siguranța antrenamentului, reguli de lucru pe platforma step, siguranța vătămărilor atunci când lucrați pe platforma de pas, comenzile verbale și cueing-ul (semnele).

Acompaniamentul muzical. Termeni de bază în muzică.

 Metode de predare și de construire a coregrafiei (adăugare, progresie liniară, metodă bloc și ciclică, etapă auxiliară).

Pașii de bază potriviți în step- aerobic pentru formarea coregrafiei funcționale finale   (cu schimbarea piciorului conducător și fără a schimba piciorul conducător).


Anatomia, biomecanica, fiziologia exercițiilor cu propria greutate corporală.

Analiza didactică a modificărilor pe blocuri complexe finisate.

Clase practice: un masterclass zilnic de antrenament funcțional de la trainer, dezvoltarea abilităților pentru crearea și conducerea unui antrenament funcțional folosind platforma step, lucru practic la greșelile cursanților, revizuirea temelor pentru acasă.

Construirea structurii de antrenament funcțional și crearea unei sesiuni complete de antrenament funcțional coregrafic.

Master class de 2 ore cu Giorgio Radici - autorul programului.

Examen final - (examenul va fi realizat de Giorgio Radici).


Cursul include:

Participare la curs

Materiale didactice

Certificat de perfecționare de la ABC Fitness school

Certificat de la Giorgio Radici -  autorului programului

Participarea la masterclassul de Step Funcțional

cu Giorgio Radici

Participarea gratuită la competiția internațională a instructorilor de aerobic în cadrul convenției AFIM 2020, Chișinău

Oportunitatea de a participa ca presenter internațional la ABC Fitness Convention nr. 9 în București, România

Obiectivele cursului:

1. Cursul include blocuri de pregătire teoretică și practică, al căror principal scop este de a furniza metode și exemple pentru construcția de bază și dezvoltarea detaliată a structurii unei lecții funcționale, bazată pe principiile generale ale antrenamentului sportiv și pe specificul antrenamentului funcțional folosind o platforma de step. 

2. Cursul se bazează pe o metodă de predare revoluționară care este un mix original de pregătire sportivă de ultimă oră, menit să mențină un nivel ridicat de motivație pentru oamenii care doresc să își realizeze pe deplin potențialul fizic și să-și îmbunătățească rezultatele.

3. Trainerul cursului Irina Pînzaru este inima și sufletul procesului de pregătire. Pe lângă predarea metodelor funcționale de construire a unui antrenament cu platforma step, în timpul lecției, trainerul oferă diverse exerciții cu propria greutate - genuflexiuni, fandări, diverse tipuri de push-up și alte exerciții de bază din antrenamentul funcțional și oferă, de asemenea, un nivel ridicat de motivație și atitudine pozitivă cursanților pentru a maximiza performanța în fiecare sesiune de antrenament.

Autorul programului

GIORGIO RADICI

  • Directorul tehnic ASD și profesorul KICK4FIT, prezentatorul LIFE4FIT, inventatorul POWERFIT, CTP, inventatorul conținutului tehnic POWERFIT și Suspension Balance Tool System, master trainer și presenter Nike. 

  • Director Tehnic al EU.FI.WA, Nike Elite Athlete, presenter internațional de fitness, master trainer și dezvoltator de instrumente software - Professor Hall, antrenor personal de fitness.
  • Creatorul și fondatorul THE ITALIAN JOB, cu ajutorul căreia grupurile personalizează programe precum B.S.T, ACTIVE IN 2 și trasee de antrenament pentru viitorii instructori de fitness, exclusiv pentru Virgin Active.


Trainerul cursului

IRINA PÎNZARU

  • Formator certificat pentru: Functional Training, Functional Step, Body in Action
  • Certificată în Fat Burn Intervals (folosind TRX), cursuri de antrenament funcțional la Harkov, membru al EFA (European Fitness Association), aerobic și instructor de antrenamente în grup.
  • Elev Nike TRAINING Club.

INVESTIȚIE

Curs “Functional Step”

300

din 16 martie

poate fi achitat în 2 rate

cash sau transfer bancar

Curs “Functional Step”

190

până la 15 martie

poate fi achitat în 2 rate

cash sau transfer bancar

FORMULAR DE INREGISTRARE

ADRESA

Str. 31 august 129

ZILELE DE CURS

27-28-29 martie

3-4-5 aprilie

DURATA

 6 zile, 6 ore pe zi

Numar de contact:

060 921 321