Nu Rata Evenimentele Următoare

Curs Instructor de Fitness

16 Mai 2020

Cursul de formare profesională Instructor Fitness îți oferă pregătire completă în fitness-ul comercial, de la elementele de bază la secrete și tendințe actuale.

Dupa terminarea cursului, vei putea antrena orice persoană, indiferent de obiectiv, incluzând aici antrenamentele unu la unu sau antrenamentele de grup.

Curs Instructor Aerobic – Fitness

16 Mai 2020

La finalul cursului vei putea susține următoarele clase: Funcțional training, Circuit, Interval, Step coregrafic, Step funcțional, Fitball, Combat și multe altele.

Curs Tehnician – Nutriționist

17 Mai 2020

Învață știința și cum să o aplici cu clienții pentru a deveni un profesionist în nutriție încrezător și de succes.

Curs Personal Trainer Nivel 2

19 Martie 2020

Managementul activităţii de antrenor personal, Evaluarea condiţiei fizice – starea de fitness, Factorii care influenţează stabilirea antrenamentului, Remodelare corporală folosind diferite accesorii fitness, Programe de antrenament și alimentație etc.

Curs Avansat de 12 ore

10 și 11 Februarie 2020

Dozarea și administrarea corectă a suplimentelor nutritive Partea II

Ziua 1: Suplimente alimentare pentru menținerea stării de sănătate

Ziua 2: Alimentația și suplimentatia copiilor sportivi 

Curs Functional Step

27-28-29 Martie 2020

3-4-5 Aprilie 2020

Acest curs, dezvoltat de Giorgio Radici, se bazează pe principiile de bază ale antrenamentului funcțional, oferă un proces de antrenament eficient și progresiv, precum și o încărcare incredibilă de energie pozitivă!  

Curs Aerobic&Step Level UP

4-5-6 iunie 2020

12-13-14 iunie 2020

Acest curs, autorul caruia este Luciano Mottola, este recomandat tuturor pasionaților de coregrafie pe platsforma step și instructorilor de programe de grup care ar dori să își îmbunătățească nivelul de predare a claselor de aerobic și step aerobic.

Certificările de la ABC FITNESS

Diplomele obţinute de către cursanţi (după finalizarea programului de formare şi absolvirea celor 2 examene – teoretic şi practic) sunt acreditate şi recunoscute de MECTS – Ministerul Educaţiei Cercetării Tineretului şi Sportului şi MMFPS – Ministerul Muncii, Familiei şi Protecţiei Sociale. Diplomele sunt recunoscute în Uniunea Europeană şi în zeci de state care au semnat Convenţia de la Haga (vezi aici toate statele în care sunt recunoscute diplomele). Recunoașterea certificărilor ABC fitness se extind departe și din punct de vedere educațional și financiar. După finalizare, potențialul DVS de câștig devine nesfârșit, oferindu-vă posibilitatea de a vă controla veniturile și de a obține un profit care reflectă direct munca grea!

Absolvenții

Noștri

Ce spun absolvenții noștri?

Contactează-ne

060 921 321

E-MAIL

abcfitnessmoldova@gmail.com

ADRESA

Str. 31 august 129