str. Dacia 49/14, Chisinau    / +373 60 921 321    / 10:00 - 20:00
untitled (48 of 135) copy

Despre noi

ABC Fitness School Moldova a fost creată din dorința de a forma specialiști buni în domeniul fitnessului și nutriției în Republica Moldova și a promova deprinderile sănătoase prin educație continuă.

Cei doi fondatori ai școlii, Elena Ozun și Bogdan Vasile au puz bazele acestei școli pentru ca amatorii și profesioniștii din domeniul fitness și wellness să își poată dezvolta și perfecționa abilitățile create din pasiune.

ozun_rework-600x600
img_2027-600x600

Echipa noastra

Echipa noastră este formată din Traineri recunoscuți la nivel internațional, nutriționiști, medici sportivi și endocrinologi, specialiști în fitness și aerobic, psihologi, cu o experiență vastă în  domeniul fitness-wellness și în munca cu oamenii.

Misiunea noastra

Misiunea noastră este să dezvoltăm cultul fitnessului și alimentației sănătoase în Republica Moldova prin programe educative de calitate și să formăm profesioniști în acest domeniu pentru a îmbunătăți calitatea vieții populației Republicii Moldova și de peste hotare.

screenshot_afim

ABC fitness school Moldova organizează cursuri de formare profesională cu acreditări recunoscute internațional și workshopuri inovative abordând concepte moderne în fitness și nutriție.

În 2016, Abc fitness school Moldova a organizat prima și unica convenție internațională de fitness și aerobic din Republica Moldova, AFIM 2016, unde au participat peste 100 de persoane pasionate de mișcare și însetate de cunoștințe noi. La convenție au urcat pe scenă unii dintre cei mai buni presenteri naționali și internaționali de fitness și aerobic pentru ca să dăruiască din energie și cunoștințe.

Școala de fitness și nutriție ABC este acreditată de Ministerul Educației din România, prestând oficial  cursuri de formare instructori Aerobic-Fitness; instructor Fitness; Antrenor Personal și Tehnician- Nutriționist.

In anul 2015 am primit acreditarea din partea Europe Active si European Register of Exercise Professionals (EREPS). Aceste doua autoritati fac parte si din Parlamentul Uniunii Europene si reprezinta cea mai inalta forma de invatamant in industria fitness-ului din Europa.

Toate Certificatele sunt autorizate de Ministerul Român al Muncii şi Ministerul Educaţiei, Tineretului şi Sportului

Diplomele sunt recunoscute de către Uniunea Europeană, în conformitate cu acordurile încheiate între statele membre și anume Convenția de la Haga.

Participanţii pot fi angajaţi în orice sală de sport pe baza unei diplome juridice şi autorizate.

Share on FacebookPin on PinterestTweet about this on TwitterShare on Google+Share on Tumblr
  • antidoping
  • calitate
  • marcainreg
  • autorizatia1_big