str. Dacia 49/14, Chisinau    / +373 60 921 321    / 10:00 - 20:00
banner_2018_4

Aerobic-Fitness International Movement 2018 EDITIA III

26 mai 2018

AEROBIC FITNESS INTERNATIONAL MOVEMENT se află la a 3-a ediție și are ca scop principal perfecționarea specialiștilor acreditați în domeniul fitness- wellness, dar și cultivarea dragostei față de sport și a deprinderilor sănătoase în alimentația cetățenilor Republicii Moldova.

În fiecare an, convenția AFIM adună prezentatori internaționali, profesioniști în domeniul fitnessului și a nutriției de la care avem posibilitatea să învățăm cele mai moderne tipuri de antrenament, să “furăm” idei creative și să practicăm metode noi de predare.

Convenția AFIM este organizată de ABC fitness school Moldova, prima școală de aerobic-fitness și nutriție din Republica Moldova acreditată internațional.  ABC fitness school Moldova invită toți cursanții școlii care au devenit specialiști acreditați internațional în urma cursurilor absolvite pentru a-și perfecționa abilitățile și a-și ridica calificarea, dar și toți pasionații de un mod de viață sănătos!

În acest an, convenția va fi împărțită în 3 zone: Fitness Zone; Conference Zone și  Expo Zone. Vă încurajăm să participați la cât mai multe activități pentru schimb de experiență și acumularea informațiilor de ultimă oră.

Fiecare participant va fi premiat cu cadouri de la parteneri și certificat de participare la cea mai tare convenție a anului AFIM 2018!

10:00

FITBALL POWER
GEORGIANA VASILE


11:00

STEEL TONIC
IONELA CALUST

FITNESSUL EMOTIONAL 
MONICA CAZAN

12:00

ZUMBA
INA BULAT

NUTRITIA SI SUPLIMENTELE SPORTIVE NUTRITIONALE 
BOGDAN VASILE

13:00

FUNCTIONAL BOSU
LENKA MATASOVA

NUTRITIA SI FITNESSUL IN SARCINA
ELENA OZUN

14:00

TRAIN2GETHER
TIM&TIMEA DOBROTA

SCADEREA PONDERALA ÎN DEREGLARI ENDOCRINE – ALIMENTATIE SI ANTRENAMENTE 
ANASTASIA VALAC

15:00

JUMPING BATTLE
IANNA DOLINTA, ADELA RAZMERITA


16:00

STEP&BOSU
LENKA MATASOVA


17:00

PILATES INTENSE CHALLENGE
MONICA CAZAN


All day Access – 40 euro (include accesul la toate clasele fitness, toate seminariile si la zona expo. Fitness Zone access ( include accesul la toate clasele fitness si zona expo) – 30 euro ; Conference Zone access – 20 euro (include accesul la seminarii si zona expo)

Share on FacebookPin on PinterestTweet about this on TwitterShare on Google+Share on Tumblr